tirsdag 17. mars 2015

Klargjøring av kroppen

Fra vinter til VÅR! Eller kanskje ikke vinteren har sluppet taket hos deg enda ?
Uansett trenger huden vår ekstra pleie, her får du noen gode tips:

Føles  ansiktet strammere u? Tørre lepper  og hender som ser  ser noen år eldre ut? Forklaringen er tørr luft, noe vi her oppe i nord må leve med høst og vinter. 

Du må da gi huden FUKTIGHET! 

 Blant våre topp 8 produkter finner Du Aloe Propolis Creme! Den mykgjør og tilfører fuktighet, er uten vann så den kan fint brukes i kulden. Visste du at denne også er ypperlig som potekrem ? Smør det på potene til hunde/katten før den går ut i kulden. Kremen kan også brukes som håndkrem, fotkrem, ansiktskrem(bland den gjerne med gelly), hårpaste, albuer osv.. Kremen er også antiseptisk.

Hand & Face soap er en mild såpe som kan brukes av hele familien, er også ypperlig som babyshampo. Kjæledyrene kan også bruke denne. Huden din får en ren og myk følelse etter bruk, og tørker ikke ut huden da den er pH kontrollert.


Aloe Lips er en fantastisk god lipbalm. Den inneholder aloe vera, jojoba og bivoks som gjør leppene glatte og myke. Tar vare på leppene din i allslags vær. Den kan også brukes på neglebånd og på insektstikk - smart hva ? 

Nå har vi også fått nyhete Sun Lips med solfaktor 30! Passer like godt til fjells, på sjøen eller på stranden.  Deilig leppebalsam med duft av mint og solfaktor 30. Holder leppene myke i all slags vær, og gir en deilig, avkjølende følelse. Med hudpleiende Aloe vera og mykgjørende jojobaolje

 R3 Factor peeler  bort døde hudceller fra hudoverflaten slik at ny dannelse av friske celler forenkles. Tilbakestiller hudens fuktbalanse og elastisite, styrker opp huden samt myker opp og beskytter. . Med blant annet Aloe vera, AHA-syrer, vitamin A, C og E samt kollagen

Og kanskje det viktigste tipset av alle, drikk  Aloe Vera gel  - den smører kroppen fra innsiden og ut, og finnes i 3 ulike smaker : Aloe Vera Gel (original), Berry Nectar med tranebær og eple, og Bits'n Peaches med fersken og små aloe vera biter.  ! 

For mer info og bestilling , send gjerne email eller sjekk ut websiden vår : www.myaloevera.no/misspurple 



Ingen kommentarer: