onsdag 18. mars 2015

Gi deg selv en ny sjangse!

På denne tiden av året er vi flinke til å komme med nyttårsforsetter, vi skal bli sunnere, begynne å trene, spare penger osv. Enten ditt nyttårsforsett er å tilbringe mer tid sammen med familien eller å bli sunnere har du vår fulle støtte! 

Vi vet at det å endre livsstil kan være vanskelig, men vi vet også at det er få ting i livet som er så godt som å nå målet. Så sett opp dine mål og lev opp til dem. Vi skal hjelpe med på veien med noen tips :

 1. Jeg ønsker mer penger og mer tid med familien
Forever har et unikt konsept som gjør at du kan ha din egen business, tjene penger og få mer fritid. Styr din egen arbeidstid, velg dine kollegaer og sett opp dine egne mål for din virksomhet! http://myaloevera.no/misspurple/nb/about 

Lever du et hektisk liv nå, sett  opp 2 faste dager i uken hvor familien gjør noe sammen. Det kan være middag, kino, bowling, sykling, gå tur. Etterhvert som businessen din vokser, kan du endre målene for familietid.

2. Jeg ønsker å spise sunnere
Vi kan få dårlig samvittighet for alt vi har spist, spesielt etter ferier og høytider, men ikke få det! Bekymringer og negative tanker fører til stress, som igjen får kroppen i ubalanse og får den til å jobbe på lavgir, dårlig søvn, vektoppgang osv.  Gjort er gjort, snu tankegangen og start på nytt. 

Start alltid dagen med sunn frokost og Forever Daily som gir deg dagsbehovet for vitaminer og mineraler. Frokost kickstarter stoffskiftet. Istedenfor å spise 3 store måltider, fordel måltidene på 5-6 små måltider gjennom dagen. Da gir du kroppen jevnt brennstoff hele dagen, og opprettholder metabolismen. Du kan tenke på kroppen og måltider som en vedovn. Du holder jevn varme med å putte i små mengder med ved i løpet av fyringen, istedenfor å hive innpå store mengder kubber dann og vann som gjør at det sprengfyres i starten og så dør flammene nesten ut før du hiver innpå de neste kubbene!  http://myaloevera.no/misspurple/nb/shop/category/tilskudd

Ikke gjør alle endringene på engang, start i det små  - fks, bytt ut frityrstekt pommes frites med  pommes frites i stekeovn osv. Små endringer blir etterhvert store når de er samlet. 

Vi anbefaler på det sterkeste å starte med vår Vital 5 pakke, som gir kroppen din alle næringsstoffene den trenger på daglig basis og som gjør at du føler deg frisk og glad. http://myaloevera.no/misspurple/nb/shop/category/bokser_1

3. Jeg ønsker å trene

Trening.. Noen elsker det og noen hater det! Trikset er å gjøre det du syns er gøy! Sett av 2 faste dager i uken, og etterhvert vil det bli en vane og du kan legge til flere treningsdager. Hva liker du best å gjøre? Yoga, svømming, zumba, styrketrening, jogging? Start i det små , og se hva som motiverer deg  - da er det lettere å gjøre mer av det. Trives du best alene eller yter du best under press ? Prøv webtrening - eller meld deg inn i et treningsstudio. Ha det gøy, og gi slipp på bekymringer :)

Det er viktig med sunt kosthold når man trener, og at man ikke spiser for lite! Fiskeolje inneholder sunne Omega 3 fettsyrer, så pass på at du daglig tar Forever Artic Sea.  http://myaloevera.no/misspurple/nb/shop/category/tilskudd 

4. Jeg ønsker en spennende reise
Forever Living er nå i over 150 land,  så ja - vi er enige om at å reise er kjempegøy! Se verden, opplev nye kulturer og prøve ny mat.. Forever tilbyr flere spennende reiser, og noen av reisene kan du få helt gratis gjennom din egen Forever business! Så stå på, og skriv ned dine mål!

5. Jeg ønsker å stresse ned og styre min egen hverdag

Stress... Alle vil i perioder i livet sitt oppleve stress, det kan ødelegge en dag, en uke eller mye lenger. 5 raske tips fra Forever Living mot stress ? TRENING, SØVN, PRIORITERING, VERDSETT DET DU HAR OG SMIL! 

Vi vet at trening bekjemper negative tanker som kan komme av stress. Men trening frigjør også endorfiner i hjernen vår som styrer humøret og søvnen. Voksne trenger 7-8timer søvn , og søvn er en utrolig viktig faktor for å bekjempe stress! Styr unna TV og pc den siste timen før du legger deg, lyset lurer hjernen din til å tro det er dag,  og det er vanskelig å falle til ro. Unngå koffein og sukker , prøv en urtete. 

Er du en som ligger å grubler og bekymrer deg når du har lagt deg, sett av tid til dette på dagen! Sett deg ned, og skriv lister over hva som bekymrer deg, hvordan de kan løses. Når et problem er løst sett et kryss eller strek over det. Prioriter - hva haster mest ? Ta en ting av gangen og ikke gap over alt med engang. 

Avslutt gjerne dagen med å skrive ned 3-5 ting du er takknemlig for  -HVER DAG!
Gode minner kan viske ut dårlige. 
SMIL! Det smitter, og latter reduserer stresshormoner (kortisol og adrenalin)  og øker velværehormonet (endorfiner) . 

Om du har en dårlig dag, smil til deg selv, og plei deg selv! Ta på en god ansikskrem, ta på make up - stell håret ditt, og du får en bedre selvfølelse. Gå ut og gled noen med ditt smil - du føler deg bedre! 



Ingen kommentarer: