mandag 16. mars 2015

STRAM KROPP

"En får værra som en e¨når n'itte vart som en sku"  synger Ole Ivars.

Nå går vi mot vår  * og med det følger, påske, konfirmasjon, bryllup og snart sommer med mindre klær! 
 På med push up der og hold in her - PUH!   Men det er heldigvis lov  å jukse litt ! 

 ALOE BODY TONING KIT 
 Aloe Body Toning Kit er et komplett sett til en hjemmebehandling designet for å hjelpe huden din til å bli fastere og spenstigere og samtidig minske forekomsten av cellulitter. Bruksanvisning medfølger.

Utvalgte urteekstrakt og andre stoffer er dine hemmelige våpen i kampen mot cellulitter. Skjem deg selv bort med en hjemmebehandling som får deg i trim med en fastere og spenstigere hud og samtidig minimerer forekomsten av celluluter. Gi kroppen din det den fortjener og finn fram skjønnheten din med Aloe Body Toning Kit.
OBS!
Bruk ikke Aloe Body Toning Kit hvis du er gravid eller nylig operert eller om du har et medisinsk problem, for eksempel med hjertet. Hvis du vet at du er allergisk, er det bra og teste på en liten del av huden før du bruker produktet.

For best resultat, bør instruksjonene følges nøyaktig. Aloe Body Toning Kit inneholder:
Aloe Body Toner
Aloe Body Conditioning Creme
Aloe Bath Gelée
Loofahsvamp og plastfolie


1 kit er nok til 6-8 behandlinger. 


Vedlikehold
Aloe Body Conditioning Creme
Påfør Aloe Body Conditioning Creme over hele kroppen mellom foliebehandlingene og få en glatt hud med herlig glans. Du kan også bruke den samtidig med Aloe Body Toner på hud som du ikke har surret inn med folie (plastfolien skal bare brukes på overarmer, mage og lår). Unngå å påføre den på irritert eller nybarbert hud eller rett etter badet. Den skal heller ikke påføres på bryst, ansikt eller underliv. Vask hendene rett etter påføring.
Allmenn informasjon
Behandle med plastfolie når du vil ha en spenstigere hud eller slankere figur. Effekten er mindre synlig hvis du har hatt langvarige overvektsproblem ettersom fett hardner når det lagres under huden over lengre tid. Regelmessig trening og sunn kost behøves for et langsiktig resultat. Hvis du allerede har faste muskler, blir resultatet etter behandling med plastfolie også mindre synlig. 
Hvis du har gått raskt opp i vekt eller har slappe muskler, kommer du til å få mest igjen av behandlingen. Behandling med plastfolie kan gjøres to eller tre ganger den første uken for deretter å brukes mer sjeldent de følgende ukene.
Det er helt normalt at du føler deg tørst etter behandlingen ettersom du har mistet vann. Vi anbefaler at du drikker rikelig med vann, ikke bare når du behandler, men hver dag, som et ledd i en sunn livsstil.



For å ta best vare på resultatet etter wrappingen, er det viktig med et sunt kosthold og aktivitet. Er du ikke vant med å trene, er en gåtur en god begynnelse. 
Spis ofte men i små mengder, kutt ned på sukkerholdige matvarer og drikke, øk inntaket av fiber, ( da er det også viktig å drikke mer vann dersom du ikke er vant med mye fiber!) og få nok søvn! 


Og husk, vi har hele 90 dagers kundegaranti, dvs er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake - så du har ingenting å tape! 


For mer info og bestilling :

Du kan også kontakte meg via kontaktskjema på websiden (link over ) eller på mail : tantefiolett@yahoo.no 

Ingen kommentarer: