mandag 20. april 2015

PROTEINBAR

Er du fysen på et raskt, godt og litt sunnere mellommåltid? Eller et ekstra proteintilskudd i forbindelse med treningen? Prøv Forever PRO X²™! Vår gode, glutenfrie proteinbar finnes i to ulike smaker, sjokolade og kanel (art.nr. 466). Det høge proteininnholdet, 15 g per bar, gir en god metthetsfølelse til tross for at en bar ikke inneholder mer enn 165 kcal.

En god nyhet for alle sjokoladeelskere! Forever PRO X²™ Chocolate har nemlig både sjokoladesmak – og sjokoladetrekk.Forever PRO X²™ Cinnamon har en deilig krydrete smak av kanel og hvitt sjokoladetrekk.
Her er barene delt opp i 3 biter hver, en  bar er 45 gram. 

 Proteininnholdet består av en blanding av høgkvalitativ myse- og soyaprotein, spesielt frambrakt for dette formålet. Forever PRO X²™ inneholder dessuten 2 g fiber per bar – og de er glutenfrie.

Takket være sitt høge proteininnhold gir Forever PRO X²™ en metthetsfølelse som varer. Den praktiske størrelsen gjør den til en passelig porsjon, og den er enkel å alltid ta med, for eksempel til treningen eller i vesken. Eller hvorfor ikke ha et lager i skrivebordsskuffen for når godterisuget melder seg på ettermiddagen?
Mer info og for å bestille, trykk på linken HER.
(shop - fitness - form) 


Ingen kommentarer: