søndag 17. april 2011

Påskeferie

Jeg, mannen og de 2 yngste skal ut å lufte vingene en snartur!
Det blir Oslo - Kiel idag til tirsdag - hurra!!



Da skal vi sove her :

Spise frokost her :

Kanskje en pizza her?

Tror det er 4 gangen vi tar denne turen - og det er et herlig avbrekk. Jeg liker  IKKE sjøen, og blir fort sjøsjuk - men har gått bra på disse båtene. Reiser forhåpentligvis på ei gunstig tid!!

Når du leser dette, har vi vel vært på farten i et par timer allerede.
Båten har avgang kl 1400 fra Oslo,så det blir  kjøring i 6-7 t først, stønn... Gruer meg litt til det, håper iallefall at været er bra over Haukeli, og at påsketrafikken går andre vei!.

Det er masse kjekt for store og små på disse båtene, og man får litt "luksusfølelse". Det er lekeland, badeland, spa og fitness senter (med både frisør, massasje, trening), casino (regner med 18åringen vil inn å svi av noen kroner der når han endelig er gammel nok;) Mor sjølv syns det er kjekt å bare sitte i promenade gaten og følge med på det yrende folkelivet. Liker å observere folk, det finnes mange artige eksemplarer der!

Fra Kiel tur 2009
Så blir det nok et tur i toppetasjen til Observation Lounge - å nyte en San Fransisco long drink (som regel alkholfri!!) - eller så får jeg bartenderen til å lage en artig kreasjon med masse farger både til meg og tøtta!

Vi får 4t i Kiel - og det er å ta bena fart og styrte te Sophienhof. Yndlingsbutikken der er New Yorker - MASSE tøffte klær til oss alle 4! Virkelig et elderado! DET er den viktigste butikken ;) Så er det bare kjekt å gå rundt å kikke- artige påskedekorasjoner og mye som skjer rundtom i senteret!

Da er det å ønske en god påske , enten du har tatt ferie eller må jobbe disse virkedagene, så "snakkes" vi senere i påsken tenker jeg!

Ingen kommentarer: