onsdag 24. februar 2010

Vinterferie



For tiden har jeg det ikke så bra, er i et stort sort hull, ingenting er kjekt, alt virker uoverinnelig - og er egentlig drit lei alt!!
Trødde i meg is med sjokoladetopping og non stop igår + sjokoladeappelsing.. Blei jo ikke bedre av det, nå sitter den svarte samvittigheten på skuldra mi og gnager og.
Orker ikke trene, er matlei, uansett hva jeg lager er det en av ungane som klager, æsj, vil ikke ha de ekle der, liker ikke osv.... GRRRR! De er jo så store at de finner seg mat selv, så hva gjør man? De har vokst fra den tenk på de stakkars barna i Afrika.. Noen tips??

Har hengt opp lyse sommergardiner idag, med blomster i friske farger, var uvant - men ble romsligere i stua!! Håper det hjelper på humøret. Har en rundstykke deig til heving, og skal ha dem til middagen idag sammen med Jambalaya gryte (pølser, ris, krydder, hermetiske tomater) Enkelt og godt, selv om gutten rynker på nasen og seier han liker ikke pølser !!

Skal trene på trimsykkelen etterpå, nå er det 2 dgr siden sist, og forrige uke ble det bare 1 gåtur og 1 økt på trimsykkelen (men var jo syk). Merker det ikke mange dagene uten trening før alt blir ork igjen, og dørstokkmila blir lang.

Har tatt av 3,2kg siden 11 januar nå, så jeg er jo veldig glad for det, og MÅ bare fortsette på rett spor!

Ingen kommentarer: