onsdag 24. mars 2010

Snart påske



Nå er det leenge siden jeg har blogget. Falt liksom litt ut av alt, har ikke vært helt i form.. Har en autoimmun sykdom, lupus el. SLE. Det gjør at immunforsvaret går til angrep på kroppen, istedenfor fks. bakterier/virus... Jeg har det i mage/tarm, samt event. nervetrådene i hender og føtter. De sier jeg sannsynligvis også har fibromyalgi..

Denne sjukdommen har gjort at jeg har måttet gi opp å jobbe, har prøvd i flere år, men går på smell etter smell, og er i dag 100% tidsbegrenset uføretrygdet fram til februar 2011.
Hverdagen kan være opp og ned, kan ha bra perioder, og kjempedårlige. Må bruke kortison fast, og dette har gjort at jeg har fått en mer stabil hverdag. Det verste med lupus er egentlig den ekstreme trettheten som følger med,,, Er så trøtt enkelte ganger at jeg får vondt!! Bare det og lage middag og rydde etterpå kan sende meg rett i seng... Har jo vært så flink siden januar og spist sund og trent, men disse 3 ukene har jeg ikke hatt nubbesjangs.. Så nå er dessverre 1,5kg av de 3,6 kg jeg strevde med å gå ned, komt på igjen..

Har kommet over et kjempespennende prosjekt, sunn sjokolade!! Ja , det er faktisk helt sant!! Masse antioksidanter, kaldpresset kakaobønner, acai bær og blåbær!! Har bestilt smaksprøver. Denne kan senke blodtrykk, kolestrol, betennelsedempende, gi mer energi, godt for mage og fordøyelse.. SOm den sjokoladeholiceren jeg er, MÅ jeg jo gi denne en sjangse. Den er jo mørk, og de pleier å være bitre, men jeg får se.. Satse på at den kommer i påsten idag!