onsdag 24. februar 2010

Vinterferie



For tiden har jeg det ikke så bra, er i et stort sort hull, ingenting er kjekt, alt virker uoverinnelig - og er egentlig drit lei alt!!
Trødde i meg is med sjokoladetopping og non stop igår + sjokoladeappelsing.. Blei jo ikke bedre av det, nå sitter den svarte samvittigheten på skuldra mi og gnager og.
Orker ikke trene, er matlei, uansett hva jeg lager er det en av ungane som klager, æsj, vil ikke ha de ekle der, liker ikke osv.... GRRRR! De er jo så store at de finner seg mat selv, så hva gjør man? De har vokst fra den tenk på de stakkars barna i Afrika.. Noen tips??

Har hengt opp lyse sommergardiner idag, med blomster i friske farger, var uvant - men ble romsligere i stua!! Håper det hjelper på humøret. Har en rundstykke deig til heving, og skal ha dem til middagen idag sammen med Jambalaya gryte (pølser, ris, krydder, hermetiske tomater) Enkelt og godt, selv om gutten rynker på nasen og seier han liker ikke pølser !!

Skal trene på trimsykkelen etterpå, nå er det 2 dgr siden sist, og forrige uke ble det bare 1 gåtur og 1 økt på trimsykkelen (men var jo syk). Merker det ikke mange dagene uten trening før alt blir ork igjen, og dørstokkmila blir lang.

Har tatt av 3,2kg siden 11 januar nå, så jeg er jo veldig glad for det, og MÅ bare fortsette på rett spor!

lørdag 13. februar 2010

HELG!



Da var det lørdag igjen :) Har ikke gjort en skit idag, bare vaska klær og hengt opp.
I går rydda, støvsuga og vaska jeg hele huset, bakte 3brett med boller, lagde ei krydderkake og gikk tur 1t! Var veldig effektiv i går ja, men kjenner det godt idag... Lærer aldri!

Kjøpte årets første Freia fylte påskeegg idag, måtte jo smake på ett - HIMMELSK!
(men, det ble for søtt - holder leeenge med ein ja)

Har ikke noe planer for helga, ska prøve å gå meg en tur eller ei økt på trimsykkel idag, det blir vel noe TV kikking (hvis ikke gubben ska sjå på møkkaOL) Er lei det før det har begynt skikkelig..

Har begynte som forhandler for CASA INTERIØR, gleder meg. Masse flotte ting til en rimelig pris, og kjempebra kampanjetilbud nå i februar. Første oppdrag blir lørdag 20/2 - da skal jeg og ei til arrangere lørdagskafe på Båthuset her på Sand, med CASA, smykker , pappa har noen tøffe vinstativ, og litt aloe vera. Anette skal lage vafler, kaffe og saft, så lager vi 2 langpanner.Håper det kommer maange folk , er første lørdagen i vinterferien, så satser på at ikke alle har reist vekk, og at det kommer feriegjester. Skal henge opp plakat på Rimi og Coopen, samt kommer annonse i lørdagsavisa! Sjekk den nye katalogen her:






GOD HELG FOLKENS!

tirsdag 9. februar 2010

Trim




Fikk en liten "nedtur" idag - skal være stort vårslepp her 17 april, med vorspiel og mat - så Vassendgutane. Det viser seg at de har glemt å booke "gutane" - så de er jo sjølvsagt opptatt nå!! ikke det at jeg er noe fan av de , men de trekker folk så det blir masse liv!!


Ja, da var en 30 min økt på trimsykkelen unnagjort - men jeg såg Alle elsker Raymond!! Kjøpte den for gavekort jeg fikk til 40 årsdagen min..

Nå er det rett i dusjen, så kveldsmat og en cappucino mens jeg venter på:


Men først er det "Spis deg sexy" (elsker sånne kostholdsprogram som Du blir hva du spiser, Slankekrigen,osv.. ) kl 2030 - deretter fruene, så Medium, og tilslutt Mental! Gjett om jeg digger tirsdager!

Hva er yndlingsprogrammet ditt??

Tirsdag


<em><em>Nok en fantastisk vinterdag!! Er ikke helt i strøket for tida, svimmel og kvalm.. Er helt fint, så pang - snurrer alt rundt og jeg må legge meg rett ned, kjennes ut som jeg er sjøsjuk! Og sånn vil vi IKKE ha det!!
Prøver å finne ut hva jeg skal lage til middag, er så inderlig lei å finne på noe alle liker. Hører flere sier, de får spise det de får, men sånn fungerer det ikke her.. Liker de ikke maten, finner de noe annet (mr. lee eller toast). Og jada, jeg vet at jeg trenger ikke kjøpe det inn, men hva hjelper det når de er så store at de går å kjøper sjølv..

Har fått støvsugt å rydda, det er deilig å få det gjort, siden jeg "elsker" husarbeid. Sola er deilig, men ikke når den skinner inn stuevinduet så støvet syns!!
På lørdag fikk jeg brev i posten om at jeg skal på Skogli opptreningssenter i første halvdel av mai, gleder meg. Har satt meg opp på ei liste at dersom de får avbestillinger, kan de ringe meg! Og da skjer det på 2 dagers varsel.Blir tøft å være 3-4 uker vekke fra familien, men vet at dette trenger jeg. Så vi kan jo kalle det en skikkelig husmorferie.

Det blir trening, avspenning,samtaler,event.behandlinger.Regner med det blir tid å treffe noen av mine kjære søskenbarn også!! Det er veldig fint om våren, men på en måte håper jeg det skjer raskt, så jeg kommer igang.!!

Ha en flott tirsdag folken!

mandag 8. februar 2010

Solskinnsdag


I dag er det skikkelig vårstemning ute, sola skinner, det drypper fra taket!!
I går var Joachim og Stine på middag, Anette hadde laga kjøttkaker!
Hadde rødkål, snittebønnestuing,grønnsaker og poteter som tilbehør, sitronfromasj og sjokoladefromasj fra Isbilen - namnam!

I går kveld hadde jeg en gåtur på 70min, gikk til Mosmyrene og ned igjen til laksegarden hvor jeg hentet bilen. Merker at det er mildere, snøen var begynt å bli blaut så jeg sank nedi..

Har ikke så mye planer for denne dagen, har helst slappet av. Nå kom tøttå hjem så det er tid for lekser, deretter blir det taco til middag!! Senere blir det vel ei økt på trimsykkelen, så TV titting. Må få meg med Puls 1945, de skal ha om facebook, twitter og blogging - tror det heter Synlig for enhver pris?? (og må jo se hva de sier om blogging!!)

lørdag 6. februar 2010

Lørdag


Ja, da prøver jeg meg med ny blogg!!

I dag har Tron tatt med Anette, Tonje og Liva til Sauda for å bade, og spise pizza. Joachim og Stine skal komme å spise her i kveld, skal lage tacoform!!

Ellers er det ikke så mye som skjer i dag, slapper av , rydder litt -så får vi se om det blir en gåtur senere. Bra vær - overskyet men 3pluss!! Hørte tiogmed kjøttmeisen som kvitret, det går jo mot vår!